Oppskrifter

og inspirasjon

skinkestek med sprø svor økologisk svin
Skinkesteik

SKINKESTEK MED SPRØ SVOR

Skinkestek med sprø svor må være selve definisjonen på søndagsmiddag. Skikkelig godt er det! Personlig synes jeg det blir noen ekstra hakk opp med sprø

Les mer »
thaigryte med strimlet svin oppskrift flatbiff svin
Flatbiff

THAIGRYTE MED STRIMLET FLATBIFF

En enkel, rask middag til travle hverdager, men med  gode smaker av kokos, lime, curry og koriander. Det hele er unnagjort på underkanten på en

Les mer »

STEKT FLESK

Jeg husker så godt da vi var små og møtte lukta av stekt flesk nedi veien på vei hjem fra skolen. Da var bestefar allerede

Les mer »
ovnsstekte koteletter av svin oppskrift
Koteletter

OVNSSTEKTE KOTELETTER

I denne oppskriften tar vi for oss kotelettene. De kan tilbredes på flere måter, men personlig liker jeg denne varianten veldig godt. For det første

Les mer »
fajita paprika svin flatbiff
Flatbiff

FAJITAS CHANCHO DE RÍO

Den tradisjonelle fredagstacoen tåler å byttes ut av og til. Strimlet flatbiff av Elvegris og noen få andre ingredienser er alt som skal til!

Les mer »
alt bak maten planlegging gode råvarer
Alt bak maten

DET BAK MATEN

Da vi startet med Elvegris i 2016 var ideen å inspirere til å bruke hele dyret. Mindre matsvinn, økonomisk gevinst og nye matoppleverlser.

Les mer »
betasuppe med svineknoke
Knoke

BETASUPPE MED KNOKE

Denne hverdagsfavoritten er stadig på vårt middagsbord. Det er en enkel middag som kan gjøres enklere eller mer avansert etter hvor god tid man har til matlagingen.

Les mer »
stekt knoke av svin
Knoke

STEKT KNOKE

Jeg har blitt veldig glad i knoke de siste årene. Som regel har jeg kokt den, men alltid lurt på hvordan den vil være å steke. Det måtte prøves og det ble en suksess! Anbefaler virkelig å prøve det. Med lang tilberedningstid blir knoken utrolig mør og god. Kjøtt som detter fra hverande og omtrent smelter i munnen.

Les mer »
kjottbullar av økologisk medisterdeig frilandsgris brun saus tyttebærsyltetøy barnevennlig middag
Medisterdeig

KJØTTBOLLER AV MEDISTERDEIG

Hjemmelagde kjøttboller, med brun saus, kokte poteter og tyttebærsyltetøy er en klassiker. Mange tenker at en må bruke kjøttdeig til denne oppskriften, men medisterdeig av

Les mer »
STYKNINGSDEL

Kontakt oss

Vi ønsker å høre fra deg