Økologisk høyrygg av Highland

Høyrygg sitter helt foran på ryggen til dyret. Det regnes som kokekjøtt da det trenger tilberedningstid. Til gjengjeld er det et saftig og smakfullt kjøttstykke. Noen forslag kan være brennsnut, lappskaus, ferskt kjøtt og suppe eller boeuf bourguignon.

Kjøttet kommer fra vår egen besetning med Highlandere. Dyrene er født og fôret fram her på Langesøy. De beiter etter regenerativ modell om sommeren og fôres med egenprodusert, økologisk grovfôr om vinteren. De er gode landskapspleiere som nyttiggjør seg alt fra gress til kvist og kvast, mye likt elgen. Hele året går de ute og tåler dette godt. Dyrene vokser sakte og er først ferdig utvokst ved 4 års alder.

Highland fra Langesøy er debiosertifisert.

Frysevare.

 

kr 175,00kr 608,00

Kontakt oss

Vi ønsker å høre fra deg