Indrefilet egner seg godt til helgrilling. Ved bruk av steketermometer blir det et vellykket resultat hver gang. Smakene kan varieres med ulike marinader og eller krydder. I denne oppskriften har vi brukt en hvitløksmarinade som krever svært få ingredisenser.
Bland sammen ingrediensene til marinaden og tøm over i en dobbel plastpose. Legg indrefileten i og knyt igjen. Vend posen gjentatte ganger til marinaden er jevnt fordelt utover kjøttstykket. Legg natten over i kjøleskap.
Grill indrefileten raskt på alle sidene. Legg den deretter på indirekte varme og plasser et steketermometermidt i den tykkeste delen. Grilles videre til kjernetemperaturen er mellom 70 og 75 grader (alt etter hvor godt stekt du ønsker). Når fileten har nådd ønsket temperatur, legges den over i en egnet form med folie over. La kjøttet hvile i 10-15 minutter før du skjærer i det.
Serveres for eksempel med brokkolisalat, grønn salat, grillet mais og vannmelon.
Vi bruker informasjonskapsler for å gjøre våre tjenestene bedre for deg. Fortsetter du å bruke dette nettstedet antar vi at du er fornøyd med dette. OkPersonvernerklæring