Grillspyd kan lages av mange ulike deler, også grov medisterdeig, tro det eller ei. Disse grillspydene tar deg med på en smaksreise til varmere strøk. De er ypperlige for både barn og voksne. Dessuten er dette enkel grillmat å lage til mange. Juster mengden etter hvor mange som skal spise. 1 kg grov medisterdeig gir ca 16 grillspyd.
Husk å legge grillspyd av tre i vann ca 30 minutter før de skal brukes. Da tar de ikke så lett fyr på grillen.
Til greske grillspyd trenger du:
ca 1 kg grov medisterdeig av elvegris 2,5 ts spisskummen 2,5 ts paptikapulver 2,5 ts salt 2,5 ts sambal oelek 5 hvitløksfedd, finhakket 2,5 ss olivenolje 5 ss kaldt vann Grillspyd
Slik gjør du:
Bland medisterdeigen med med ingrediensene ramset opp ovenfor. Jeg rører sammen for hånd. Form avlange stykker med hendene og stikk grillspydet gjennom. Gjenta til alle grillspydene er laget i stand.
Grilles til gjennomstekt, pass på så de ikke grilles for lenge.
Vi bruker informasjonskapsler for å gjøre våre tjenestene bedre for deg. Fortsetter du å bruke dette nettstedet antar vi at du er fornøyd med dette. OkPersonvernerklæring